Kollecə 2018/2019-cu tədris ili üzrə qəbul planı Ümumi orta təhsil (9 illik) bazasından qəbul (Azərbaycan bölməsi)
Sıra №si | İxtisasın adı | Qəbul planı | Dövlət | Ödənişli | 1 | Çörək,makaron, Unlu qənnadı məmulatlarının texnologiyası | 12 | 13 | 2 | Konservləşdirmə və qida konsentratları texnologiyası | 12 | 13 | 3 | Peşə təlimi | 15 | 10 | 4 | İaşə məhsullarının texnologiyası | 12 | 13 | 5 | Şərabçılıq və qıcqırtma istehsalatının texnologiyası | 12 | 13 | 6 | Ət və süd məhsullarının texnologiyası | 14 | 16 | 7 | Marketinq | 10 | 10 | 8 | Ətraf mühitin qorunması və təbii ehtiyatlardan səmərəli istifadə | 12 | 13 | Tam orta təhsil bazasından qəbul (Azərbaycan bölməsi)
Sıra №si | İxtisasın adı | Qəbul planı | Dövlət | Ödənişli | 1 | Qida sənayesi, iaşə və ticarət sistemində sanitar-gigiyena təhlükəsizliyi | 12 | 13 | 2 | Əmtəəşünaslıq və istehlak mallarının ekspertizasiyası | 12 | 13 | 3 | Mehmanxana-turist və sanatoriya-kurort komplekslərində iaşə və servis | 12 | 13 | Tam orta təhsil bazasından qəbul (Rus bölməsi)
Sıra №si | İxtisasın adı | Qəbul planı | Dövlət | Ödənişli | 1 | Qida sənayesi, iaşə və ticarət sistemində sanitar-gigiyena təhlükəsizliyi | 12 | 13 | 2 | Mehmanxana-turist və sanatoriya-kurort komplekslərində iaşə və servis | 12 | 13 | 3 | Marketinq | 10 | 10 |
Qiyabi təhsil forması (Azərbaycan bölməsi)
Sıra №si | İxtisasın adı | Qəbul planı | Dövlət | Ödənişli | 1 | Mehmanxana-turist və sanatoriya-kurort komplekslərində iaşə və servis | - | 15 | 2 | Əmtəəşünaslıq və istehlak mallarının ekspertizasiyası | - | 15 |
Geri
|