Bakı Qida Sənayesi Kolleci - Ekskursiya
- Ətraflı
- Nəşr edilib 16-05-2020 12:40
- Baxış sayı: 522
Nur Çörək Zavodunda "Açıq qapı" günü keçirilmişdir. Bakı Qida Sənayesi Kollecinin tələbələri ilə zavoda ekskursiya təşkil edilmişdir.
Tələbələr;
• Opara üsulu ilə hazırlanmış mayaların hazırlanma prosesi,
• Unun ələnməsi və maqnit separatordan keçməsi prosesi,
• Xəmirin son mərhələdə yoğrulması qaydaları,
• Kündələrin bölünməsi, ikiqat yuvarlanma prosesində baş verən texnoloji proseslərlə əyani tanış olmuş,
• Xəmirin avtomatik rejimdə xüsusi istilik və nəmlikdə 55-60 dəqiqəlik dincəlməsi prosesini,
• Çörəklərin 4 kameralı sobada mərhələli bişmə prosesini,
• Çörəyin 32 dəqiqəlik xüsusi rejim altında tam bişməsi və içindəki tempraturun 99-100 dərəcəyə çatma prosesini,
• Çörəyin yeşiklərə yığıldıqdan sonra xüsusi havalandırma olan yerdə 30 dəqiqəlik soyudulmasından sonra paketlərə qablaşdırma prosesini,
• Çörək dolu yeşiklərin arabalara yığılaraq müasir standartlara cavab verən avtomobillərə yüklənməsi prosesini,
• Zavod daxili gigiyenik normaların qorunması məqsədi ilə ayrılmış xüsusi təmizlik otağında təmizlik işlərini yaxından izləmişlər.
Tədris işləri üzrə direktor müavini Teymuraz Əfəndiyev qeyd etmişdir ki, zavoda ekskursiyanın təşkili tələbələrin nəzəri biliklərinin möhkəmləndirilməsi baxımından xüsusi əhəmiyyət daşıyır.
https://www.youtube.com/watch?v=GN9p4Ul3sC8
Tələbələr;
• Opara üsulu ilə hazırlanmış mayaların hazırlanma prosesi,
• Unun ələnməsi və maqnit separatordan keçməsi prosesi,
• Xəmirin son mərhələdə yoğrulması qaydaları,
• Kündələrin bölünməsi, ikiqat yuvarlanma prosesində baş verən texnoloji proseslərlə əyani tanış olmuş,
• Xəmirin avtomatik rejimdə xüsusi istilik və nəmlikdə 55-60 dəqiqəlik dincəlməsi prosesini,
• Çörəklərin 4 kameralı sobada mərhələli bişmə prosesini,
• Çörəyin 32 dəqiqəlik xüsusi rejim altında tam bişməsi və içindəki tempraturun 99-100 dərəcəyə çatma prosesini,
• Çörəyin yeşiklərə yığıldıqdan sonra xüsusi havalandırma olan yerdə 30 dəqiqəlik soyudulmasından sonra paketlərə qablaşdırma prosesini,
• Çörək dolu yeşiklərin arabalara yığılaraq müasir standartlara cavab verən avtomobillərə yüklənməsi prosesini,
• Zavod daxili gigiyenik normaların qorunması məqsədi ilə ayrılmış xüsusi təmizlik otağında təmizlik işlərini yaxından izləmişlər.
Tədris işləri üzrə direktor müavini Teymuraz Əfəndiyev qeyd etmişdir ki, zavoda ekskursiyanın təşkili tələbələrin nəzəri biliklərinin möhkəmləndirilməsi baxımından xüsusi əhəmiyyət daşıyır.
https://www.youtube.com/watch?v=GN9p4Ul3sC8
Xəbərlər
-
ABİTURİYENTLƏRİN NƏZƏRİNƏ!
Tarix: 29-09-2020 00:31 -
QEYDİYYAT
Tarix: 25-09-2020 14:30 -
Bakı Qida Sənayesi Kollecinin müəllimlərinin yeni il
Tarix: 31-12-2018 12:48 -
Respublika fənn olimpiadaları qaliblərinin
Tarix: 31-05-2017 16:37 -
Təhsil naziri Yaponiyanın ölkəmizdəki fövqəladə və
Tarix: 31-05-2017 16:35 -
Müəllimlərin yerdəyişməsinə başlanılıb
Tarix: 31-05-2017 16:35 -
“Məktəblinin dostu” Cocuq Mərcanlıda
Tarix: 31-05-2017 16:33 -
İntellektual oyun üzrə regional məktəb çempionatı
Tarix: 31-05-2017 16:33 -
Zaqatala müəllimləri “Bizim müəllim” layihəsində
Tarix: 31-05-2017 16:31 -
Təhsil naziri Rumıniyanın milli təhsil nazirinin müavininin
Tarix: 31-05-2017 16:30
Təqvim
« Mart 2021 » | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Be | Ça | Ç | Ca | C | Ş | B |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 | 31 |
Elanlar
-
ABİTURİYENTLƏRİN NƏZƏRİNƏ!
Tarix: 29-09-2020 00:31